Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

W związku z tym, że 8 kwietnia 2019r.  prawdopodobnie większość pracowników naszej szkoły przystąpi do strajku, może nastąpić odwołanie zajęć dydaktyczno-wychowawczych. Planowana jest ograniczona liczba zajęć opiekuńczych.

Bardzo proszę o wyrozumiałość w tej trudnej sytuacji.

O zmianach będę Państwa informować za pośrednictwem dziennika elektronicznego i strony internetowej.

 

Z poważaniem 

Sylwia Rekowska

 

Dzisiaj odbył się konkurs na "Najpiękniejszy Stół Wielkanocny". 

 

Dekoracje były wspaniałe! 😍 Może też szukacie pomysłu na swój stół świąteczny.

Jury w składzie: Sylwia Rekowska, Jadwiga Zachajczuk-Kiejzik, Joanna Kiedrowska, Monika Szreder i Karolina Przysłupska miało wielki problem z wyborem 3 pierwszych miejsc. Wszystkie stoły były wyjątkowe, jednak decyzja musiała zostać podjęta. I tak:
I miejsce - Karolina Demko i Anna Suchan (2TŻ)
II miejsce Ewelina Kowalik i Monika Masalon (4TŻ)
III miejsce Monika Kędzierska i Izabela Binikowska (4TŻ)

Gratulujemy wszystkim uczestnikom konkursu!

Naszą szkołę dzisiaj odwiedziło ponad 400 uczniów gimnazjów i szkół podstawowych, nauczycieli, wychowawców, doradców zawodowych i rodziców. Na tę wizytę przygotowaliśmy wiele atrakcji, wśród nich znalazło się biuro podróży AGRO-LINE, można było skosztować naszych wypieków: słodkich bez i chrupiących rogalików, podziwiać cudowne kolorowe kwiaty w galaretce i obejrzeć bukiety wyrzeźbione z warzyw i owoców, ponadto zajrzeć w "oko" sprzętu geodetów i zobaczyć co znajduje się w wewnątrz komputera, a na koniec nacieszyć oko pięknymi ogrodami zamkniętymi w słoikach. Nie zabrakło także czegoś dla ucha w wykonaniu naszego zespołu w "kanciapie grajków".  Całość odwiedzin szkoły kończyła przedstawiona na auli prezentacja oferty szkoły, a przy wyjściu można było skosztować upieczonych kiełbasek i wspaniałych sałatek przygotowanych przez uczniów technikum żywienia.

Bardzo dziękujemy naszemu firmie GOODVALLEY za pomoc i wsparcie w przygotowaniu tego dnia.