ZSA Człuchów
- Szczegóły
|
Absolwenci technikum 2020 i lata wcześniejsze deklaracja do 1 lutego 2023r. (sesja letnia) |
Absolwenci technikum 2021 i 2022 do 7 lutego 2023r. (seja letnia) |
Deklarację należy złożyć w sekretariacie szkoły lub wysłać na adres email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w wyzaczonym wyżej terminie. W przypadku wysłania deklaracji na email proszę o informację telefoniczną do sekretariatu szkoły w celu potwierdzenie dostarczenia deklaracji. Tel. 59 83 42 507 |
- Szczegóły
Komunikat dyrektora CKE z 6 grudnia 2022 r. w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których mogą̨ korzystać zdający w części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie w sesji zimowej 2023 r.
FORMUŁA 2017 - Cz. pisemna FORMUŁA 2019 - Cz. pisemna
FORMUŁA 2017 - Cz. praktyczna FORMUŁA 2019 - Cz. praktyczna
Część pisemna z wykorzystaniem standardowych arkuszy ABSOLWENCI 2021 i wcześniej
Kwalifikacja |
Czas |
Sala
|
Data |
Godzina |
EE.08 |
60 |
18 |
10.01.2023 |
10:00 |
Część pisemna z wykorzystaniem systemu elektronicznego (kl. IV i poprawki)
Kwalifikacja |
Czas |
Sala
|
Data |
Godzina |
BUD.18 |
60 |
11 |
12.01.2023 |
16:00 |
BUD.19 |
60 |
11 |
10.01.2023 |
8:00 |
EKA.04 |
60 |
11 |
10.01.2023 |
16:00 |
EKA.05 |
60 |
11 |
12.01.2023 |
14:00 |
EKA.05 |
60 |
11 |
10.01.2022 |
14:00 |
HGT.02 |
60 |
11 |
10.01.2023 |
18:00 |
HGT.12 |
60 |
11 |
10.01.2023 |
12:00 |
HGT.12 |
60 |
11 |
10.01.2023 |
10:00 |
INF.02 |
60 |
11 |
12.01.2023 |
8:00 |
INF.03 |
60 |
11 |
12.01.2023 |
12:00 |
INF.03 |
60 |
11 |
12.01.2023 |
10:00 |
Część praktyczna (kl. IV i poprawki)
Forma |
Kwalifikacja |
Czas |
Sala
|
Data |
Godzina |
WK |
BUD.18 |
180 |
24 |
17.01.2023 |
17:00 |
WK |
BUD.18 |
180 |
24 |
17.01.2023 |
12:30 |
DK |
BUD.19 |
180 |
12 |
18.01.2023 |
8:00 |
DK |
EKA.04 |
180 |
11 |
13.01.2023 |
12:30 |
DK |
EKA.05 |
180 |
11 |
17.01.2023 |
8:00 |
DK |
EKA.05 |
180 |
11 |
16.01.2023 |
12:30 |
DK |
EKA.05 |
180 |
11 |
16.01.2023 |
8:00 |
W |
HGT.12 |
120 |
34 |
09.01.2023 |
9:00 |
WK |
INF.02 |
150 |
12 |
16.01.2023 |
8:00 |
WK |
INF.02 |
150 |
12 |
16.01.2023 |
12:30 |
WK |
INF.02 |
150 |
12 |
16.01.2023 |
17:00 |
WK |
INF.03 |
150 |
31 |
17.01.2023 |
17:00 |
WK |
INF.03 |
150 |
31 |
17.01.2023 |
12:30 |
WK |
INF.03 |
150 |
31 |
17.01.2023 |
8:00 |
DK |
AU.36 |
180 |
11 |
16.01.2023 |
17:00 |
DK |
EE.09 |
150 |
31 |
17.01.2023 |
8:00 |
D |
RL.07 |
180 |
28 |
09.01.2023 |
9:00 |
D |
RL.22 |
120 |
30 |
09.01.2023 |
13:00 |
D |
TG.16 |
150 |
21 |
09.01.2023 |
9:00 |
- Szczegóły
13 grudnia 2022 r. odbył się 𝗩𝗜𝗜𝗜 𝗪𝗼𝗷𝗲𝘄ó𝗱𝘇𝗸𝗶 𝗞𝗼𝗻𝗸𝘂𝗿𝘀 𝗚𝗮𝘀𝘁𝗿𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗰𝘇𝗻𝘆 „𝗙𝗥𝗔𝗡𝗞𝗢𝗙𝗢𝗡𝗜𝗔 𝟮𝟬𝟮𝟮”. Temat konkursu: „Tarta, Tartaletka – „ Francja, Elegancja” - Tarta wytrawna w różnych odsłonach. Pod honorowymi patronatami: Marszałka Województwa Pomorskiego, Kuratorium Oświaty w Gdańsku, Prezydenta Miasta Gdańska, Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, Pomorskiej Akademii Kulinarnej oraz pod patronatem Pomorskiej Fundacji Rozwoju Gospodarczego.
Tegoroczna Frankofonia odbyła się Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Gdańsku. Nasza szkołę reprezentowały 2 drużyny. Pierwsza drużyna z klasy IIITŻ Vlada Malinska i Wojciech Udycz oraz z klasy II TŻ Wiktor Twardowski i Paweł Szulta. Ideą Konkursu było sporządzenie i zagłębienie się w świat kuchni francuskiej, odkrycie w niej wspaniałego smaku tarty. Vlada i Wojciech zdobyli 1 miejsce od jury - zacnych szefow kuchni z województwa pomorskiego. Ten sam zespół był również doceniony nagrodą publiczności!!! Drugi zespół, pomimo ze nie otrzymał nagrody, zdobył cenne doświadczenie i z pewnością w przyszłym roku nas zakoczą! Gratulacje!!!